Kedves èrdeklődő! Ìgy kereshet a leggyorsabban az oldalon...
help text filter image
Szűrés kategória alapján
A keresési kategória kiválasztásával gyorsabban hozzáfér a kívánt keresési eredményhez és a szűrők alkalmazásával a további részletekhez is.
  • Monokészitmények
  • Termékek
  • Weboldal tartalom
  • arhívált irodalom
help text input image
Search Term
A keresés lehetséges : a monokészítmények neve alapján (pl. Arnica montana), szinoníma alapján (pl. Brechnuß), Termékszám alapján (pl. 9001366), Család (pl. Nozóda), Scholten Nr. (pl. 665.24.08). Mindíg a zöld mezőben látható az egyes készítményeknél a szer fő neve.

Vitex agnus-castus - hu

Aconitum napellus
Arzneimittelbild

Barátcserje, szűzbariska

Szexuális, drog és alkohol abúzus utáni gyengeség.

Alkati jellemzők

Szorongás és elkeseredés az egészségi állapota miatt. Halálfélelem, úgy érzi, hogy meg fog halni. Nem képes koncentrálni, arrogancia, depresszió, értéktelennek érzi magát, meg akar halni.

Nagyfokú gyengeség, belső remegés, belső hidegségérzet.

Olvasás közben fellépő homlokszorítás.

Megnövekedett étvágy, de a megkívánt étel elfogyasztása gyengeséget okoz. Gyengeség érzés a belekben, tartania kell a hasát. Ammónium szagú, bűzös szelek. Vizeletszagú felböfögés.

Szexuális túlfűtöttség, perverzitásra való hajlam, amely impotenciához vezet. Korai magömlés, impotencia szexuális fantáziákkal. Hidegségérzet a nemi szervekben. Erotikus álmok.

Rosszabbodik

Drogok és alkoholfogyasztás után, evés után, mozgáskor, szexuális aktus után.

Javul

Nyugalomban.

Javallatok

Impotencia, kimerültség, rándulások, izületi gyulladások, köszvény, húgycsőgyulladás után jelentkező impotencia, tejelválasztási zavarok, fejfájás, depresszió, emésztési zavarok.

Adagolás

2x5 golyócska naponta.