Kedves èrdeklődő! Ìgy kereshet a leggyorsabban az oldalon...
help text filter image
Szűrés kategória alapján
A keresési kategória kiválasztásával gyorsabban hozzáfér a kívánt keresési eredményhez és a szűrők alkalmazásával a további részletekhez is.
 • Monokészitmények
 • Termékek
 • Weboldal tartalom
 • arhívált irodalom
help text input image
Search Term
A keresés lehetséges : a monokészítmények neve alapján (pl. Arnica montana), szinoníma alapján (pl. Brechnuß), Termékszám alapján (pl. 9001366), Család (pl. Nozóda), Scholten Nr. (pl. 665.24.08). Mindíg a zöld mezőben látható az egyes készítményeknél a szer fő neve.

Súlyos betegségek esetén azonnal orvoshoz kell fordulni és elsősegélyt kell nyújtani. A lehetséges támogató szerek alkalmazása nem helyettesíti az orvosi segítséget!

Information in our webshop is usually given in roman numerals. Please see below example on how to convert to numerical syntax:

arab számok római számok
1.000  1M
10.000 10M vagy XM 
50.000  50M vagy LM
100.000 100M vagy CM 
500.000  500M vagy DM 
1.000.000  1MM 

 

1 dózis = 5 golyócska nyelv alá, a beteg korától és testsúlyától függetlenül.

Heves tünetekkel járó heveny betegségek esetén az adagokat 5, 10, 15 vagy 30 percenként meg lehet ismételni.
A heveny, de kevésbé fenyegető betegségek esetében napi három-öt adagban kell alkalmazni a gyógyszert.

Az 1-es méretű golyócskák esetében 1 g 470–530 db-ot tartalmaz.

Az 3-as méretű golyócskák esetében 1 g 110–130 db-ot tartalmaz.

Az 5-ös méretű golyócskák esetében 1 g 40–50 db-ot tartalmaz.

A 8-as méretű golyócskát esetében 1 g 5 db-ot tartalmaz.

A C és D potenciákat 3-as méretű golyócskákkal állítjuk elő, ami azt jelenti, hogy a 10 g-os üveg 1100–1300 db golyócskát tartalmaz. 
Az LM potenciákat 1-es méretű golyócskákkal állítjuk elő, ami azt jelenti, hogy a 10 g-os üveg 4700–5300 db golyócskát tartalmaz. 

Egyszeri adag esetén akut esetekben nem várhatók mellékhatások. A homeopata bead egy adagot a gondosan kiválasztott golyócskákból, és a hatás általában azonnal megjelenik. A gyógyszer „impulzusként” működik és elindítja a gyógyulási folyamatot.

Akut esetekben nincsenek korlátozások, várandósság vagy szoptatás alatti hosszabb alkalmazást beszélje meg kezelőorvosával.

Megfelelő alkalmazás esetén a homeopátiás készítmények már újszülötteknek és csecsemőknek is beadhatók. Általában jól tolerálhatók és nincsenek mellékhatásaik. Gyermekeknél a homeopátiás gyógyszerek gyors enyhülést biztosíthatnak, különösen gyakran előforduló ártalmatlan betegségek vagy akut sérülések esetén. Az alkalmazási lehetőségek igen széles körűek, a túlzott mértékű bélgáztermeléstől és pelenkakiütéstől egészen a légúti fertőzésekig.

Vannak szereink még Hahnemann idejéből, amelyek mintegy 150 év elteltével még mindig hatásosak. A törvényi előírások miatt azonban a homeopátiás gyógyszerkészítményeknek lejárati idővel kell rendelkezniük.

A homeopátiás gyógyszereket tilos kitenni közvetlen napsugárzás vagy 40 °C fölötti hő hatásának. Száraz, nedvességtől mentes helyen kell tárolni.

Bár teljes körű sugárvédelmet nemigen lehet biztosítani, a homeopátiás gyógyszereket nem szabad szükségtelen sugárterhelésnek kitenni. Így például nem tanácsos a szereket WIFI router közelében tárolni.

A homeopátiás gyógyszer bevétele után akut betegségek esetén a jellegzetes tünetek fokozódhatnak, de az általános állapotnak javulnia kell.

Ez azt jelzi, hogy bár a gyógyszert helyesen választották ki, a potenciát vagy a bevétel gyakoriságát módosítani kell. Ilyen esetben tanácsot kell kérni homeopatától vagy gyógyszerésztől.

Javulás esetén a gyógyszert nem szabad megismételni, időt kell hagyni, hogy a gyógyszer kifejtse a hatását.

Ha ésszerű időn belül nem következik be javulás, a gyógyszer nem megfelelően lett kiválasztva, ezért konzultálni kell egy homeopatával vagy egy gyógyszerésszel.

Ha a tüneti kép azonos, oldjon fel 5 golyócskát a gyógyszerből, és kortyoljon az oldatból körülbelül negyedóránként, amíg a javulás be nem következik. Ha nincs tartós javulás, konzultáljon homeopatával.

Ideális esetben semmilyen más gyógyszert ne szedjen egyidejűleg. Az orvos által felírt állandó gyógyszereket azonban semmi esetre sem szabad abbahagyni.

Az erős illatú illóolajok egyidejű külső vagy belső alkalmazása gyengítheti a homeopátiás gyógyszer hatását (például mentolt tartalmazó fogkrém, alkoholos bedörzsölés vagy borsmenta ízesítésű édességek).

Homeopatával kell konzultálni krónikus betegségek kezelése esetén, visszatérő krónikus panaszok fellángolásakor, és ha a panaszok már több napja fennállnak.

Lehetőleg azonnal. Minél hamarabb stimuláljuk a szervezet öngyógyító képességét, annál kevésbé kell további tünetekre vagy szövődményekre számítani.

Minél célzottabb gyógyító impulzust kap a szervezet, annál jobb lesz a hatás, de bizonyos helyzetekben a keverékek hasznosnak bizonyultak.
Fontos azonban, hogy komplex szert soha ne szedjünk tartósan.

Az antidotumok olyan homeopátiás készítmények, amelyek semlegesítik egymás hatását. Szinte minden homeopátiás gyógyszer esetében létezik egy vagy több olyan homeopátiás szer, amely antidotálja a hatását. Ezért a homeopatáknak ismerniük kell ezeket a kölcsönhatásokat, és ezeket figyelembe kell venniük a gyógyszerválasztás során.

Az alkati szer az adott személyre jellemző szer, amelyet főként krónikus betegségek kezelésére alkalmaznak.
A megfelelő alkati szer alkalmazásával a beteg visszanyeri fizikai, mentális és szellemi egyensúlyát, és az általános állapota javul.
Az alkati szereket általában magas potenciában alkalmazzák; gyakran évtizedekig elkísérik az embert.

A komplex szerek több homeopátiás gyógyszert tartalmaznak.
Az ilyen készítmények gyakran megtalálhatók a kész gyógyszerek között. Különféle gyógyszereket kevernek össze annak érdekében, hogy a panaszok szélesebb spektrumát egyetlen szerrel le tudják fedni (pl. köhögés elleni cseppek vagy gyomor- és bél panaszokra való cseppek). A komplex szereket a laikusok gyakran használják nem kritikus panaszok esetén, ám ezeket nem szabad hosszú ideig alkalmazni.

Egyes esetekben a homeopaták is szerkeverékekhez folyamodnak, amelyeket azonban általában az érintett beteg számára állítanak össze és írnak fel. Példa erre a toxikus anyagok eltávolításának stimulálására összeállított gyógyszerkeverék.

A komplex kezelés különleges formája a potenciaakkord. Ez egy olyan gyógyszer amely különböző potenciákat tartalmaz (pl. a Remasan® C12-es, C30-as és C200-as potenciájú Arnica-t)

A golyócskák homeopátiás energiája különösen hatékonyan juthat be a száj nyálkahártyáján keresztül. A golyócskákat 15 perccel étkezés, ivás vagy fogmosás előtt vagy után kell bevenni, mivel a kávé, az illóolajok (pl. a fogkrémekben), egyes teák vagy például a szopogatós tabletták megzavarják a homeopátiás információ felvételét. A szájnyálkahártyának ezért tisztának kell lennie, nem lehetnek rajta élelmiszermaradványok vagy fogkrém.

Igen, a Remedia Homöopathie által kínált összes golyócska laktóz- és gluténmentes, ezért intolerancia esetén is alkalmazható. 

A homeopátiában a „potencia” a gyógyszer hígításának mértékét jelenti.

A betű a potenciasor hígítási arányáról ad információt, az arab szám pedig a potenciálási lépések számára utal.

Így például: a D4-es „decimális” potenciát négyszer hígították 1:10 arányban, és minden lépésben 10 ütve rázással dinamizálták.

A C potenciák, (centezimális a latin centum szóból, ami 100-at jelent) feldolgozása 1:100 arányban történik.

Az LM potenciák és Q-potenciak esetében 50 000-es lépésekben történik a potenciálás.
(LM = 50 000 római számokkal
Q = quinquagintamillezimális potencia = 50 000)

A potenciálási lépések számának növekedésével csökken a kiindulási anyag mennyisége a gyógyszerben, viszont energetikai értéke nő az ismételt dinamizálás következtében.

Az esetfelvétel az orvossal folytatott részletes megbeszélés, amely során meghatározzák a beteg kórtörténetét. A testi és pszichés, az alkati, továbbá az életrajzi, társadalmi és környezeti tényezők egyaránt idetartoznak. Az esetfelvétel alapján a homeopata orvos egyéni képet kaphat a betegről és kiválaszthatja a megfelelő gyógyszert.

A szerek nagy részét növényi alapanyagokból nyerik, de vannak ásványi vagy állati anyagokból készült gyógyszerek is. Fémek is szolgálhatnak alapanyagként a homeopátiás gyógyszerekhez.

A nozódák olyan homeopátiás gyógyszerek, amelyek beteg vagy kóros anyagokból (vér, genny, rákos sejtek, váladékok stb.) vagy magából a kórokozóból (baktérium vagy vírus) készülnek. A homeopátiás feldolgozásuk előtt az összes kiindulási anyagot sterilizálják és a kórokozókat elpusztítják, hogy elkerüljék a fertőzés kockázatát.

A nozódák alkalmazása stimulálja a beteg öngyógyító képességét a kórokozóval szembeni jobb védelem elérése érdekében, vagy a betegség leküzdését követő teljes gyógyulás érdekében.

Link zu... További információk a Remedia nozódáiról

 

Azokat az öröklött vagy szerzett alapbetegségeket, amelyek korlátozhatják a homeopátiás gyógyszerek hatékonyságát, miazmáknak nevezzük. Ezek a mélyen megbúvó gyengeségek teszik a beteget hajlamossá bizonyos betegségekre és betegséglefolyásokra. A tapasztalt homeopaták gyakran figyelembe veszik ezeket a szempontokat, amikor homeopátiás szert választanak.

A homeopátiás Gyógyszervizsgálat (proving)  olyan vizsgálat, amelyben egészséges vizsgálati alanyok vesznek részt. A vizsgálati alanyok ismeretlen gyógyszereket vesznek be, és dokumentálják az összes fellépő tünetet. A vizsgálat vezetője összegyűjti és hierarchikusan rendszerezi, majd nyilvánosságra hozza a tüneteket. A gyógyszervizsgálat folyamata a kezdetétől a végégig, akár két évig is eltarthat. Ha elegendő vizsgálati eredmény összegyűlt, elkészülhet az úgynevezett gyógyszerkép.

>> A tudástárunkban megtalálják a gyógyszervizsgálatok átfogó gyűjteményét

(Note: Please also check our german page if you are looking for a specific drug picture. Our german Lexikon has a lot more entries, and you may be able to translate the page you need via an online translation tool. Our encyclopedia in english language is still under construction.)

 

Az állatok viszonylag gyorsan és jól reagálnak a homeopátiás szerekre. A háziállat tulajdonosával folytatott megbeszélés során megtörténik az állat esetfelvétele, hogy megtalálják számára a megfelelő gyógyszert. Az alkalmazott szerek nem különböznek sem a gyártási módszer, sem a minőség szempontjából azoktól, amelyeket az emberek vesznek be.

A Remedia Homöopathie a homeopátiás gyógyszerek széles választékát kínálja az állatok számára webáruházában.

Sajnos nem tudunk előállítani golyócskákat placentából, köldökzsinórból, magzatvízből stb.

A páciensektől származó anyagok feldolgozására olyan speciális, szigorú higiéniai előírások vonatkoznak, amelyeket nem tudunk teljesíteni. Ehhez külön engedélyre és egy megfelelő laboratóriumra van szükség.

A graftolás lényegében azt jelenti, hogy egy golyócskát feloldanak alkoholban és ezzel az oldattal impregnálnak bizonyos mennyiségű semleges golyócskát. Ezáltal az újonnan előállított golyócskák a kiindulási gyógyszerrel azonos potenciájúak lesznek.

A graftolás technikáját a Remedia Homöopathie vállalatnál a történelmi gyógyszerek (pl. Fincke vagy Dunham) előállításához használjuk

A Remedia webáruházban gyakran szerepel a gyógyszernév mellett egy hivatkozás Fincke-re vagy Dunhamre. Bernhardt Maximilian Fincke és Carroll Dunham nagyon jól ismert és jelentős homeopaták voltak a saját korukban. Müntz magiszternek sikerült eredeti Dunham és Fincke gyógyszereket beszerezni, amelyeket manapság kiindulási anyagként használunk a webáruházban kínált homeopátiás gyógyszerkészítményekhez. 

Ezeknek a régi, exkluzív gyógyszereknek az azonosítása érdekében tüntetjük fel zárójelben a Dunham vagy Fincke nevet a gyógyszer neve mellett.

A granulátumok és a golyócskák méreteikben különböznek. A granulátumok átmérője 3 mm (20 granulátum/gramm).
A golyócskák különböző méretűek, a Remedia Homöopathie vállalatnál elsősorban 3-as méretű golyócskákat (110–130 golyócska/gramm) használunk. Ezenkívül 1-es méretű golyócskákat és mikrogolyócskákat is használunk.

A megrendeléseit egyszerűen és bürokráciamentesen adhatja fel a webáruház oldalon.

Ezenkívül faxon (+43 2682 63919) vagy e-mailben (info@remedia.at) is fogadunk megrendeléseket. A faxon vagy e-mailben érkező megrendelésekhez a következő információkra van szükségünk:

 • Név és cím
 • A gyógyszer neve
 • Potencia
 • Mennyiség
 • Golyócska vagy hígítás

Megrendelőlap innen tölthető le.

Törvénymódosítás miatt sajnos már nincs lehetőségünk arra, hogy minden gyógyszert közvetlenül magánszemélyeknek küldjünk Ausztriában. A törzskönyvezett készítményeket közvetlenül el lehet küldeni magánszemélyeknek is, a magisztrális szerek azonban csak gyógyszertáron keresztül adhatók ki.
Arra kérjük, hogy magisztrális gyógyszereket egy megbízható gyógyszertáron keresztül rendeljen tőlünk. 

Németországból érkező megrendelés esetén a következő gyógyszercsoportok esetében van szükség receptre:

 • Állati, emberi vagy mikrobiális eredetű homeopátiás gyógyszerek
 • Nozódák
 • Hormonok
 • Gombák
 • Antibiotikumok
 • Vakcinák

Mivel az állati, emberi vagy mikrobiális eredetű homeopátiás gyógyszerekre, illetve a hormonokra, gombákra, antibiotikumokra és oltásokra nem vonatkozik a német Gyógyszertörvény 38. §-ában szereplő kivételszabály, ezeket csak terapeuta javaslatára küldhetünk el betegeknek (magánszemélyeknek) Németországba. Ezáltal egyedi gyógyszerigénylés jön létre, amelyet gyógyszertárunk teljesíthet távszállítással.

Itt nem arról van szó, hogy az adott gyógyszer vényköteles lenne Németországban, hanem (amint fentebb említettük) azt jelenti, hogy gyógyszereink Németországban nincsenek törzskönyvezve, ezért szükséges, hogy bizonyos gyógyszerek esetében terapeuta javallatát kérjük.

A pontos szállítási költségek a megrendelése súlyától függenek és kiszámítás után közvetlenül megjelennek a kosárban. A szállítási idő referenciaként szolgál a szállítási szolgáltató számára.

(A szállítás Ausztriában és az EU-ban ingyenes, ha legalább 60 EUR értékű gyógyszert rendelnek.)

Szállítási költségek Ausztriába
Felvevő cég: Herba EUR 0,00 tól shipping time 1-2 weekdays
Felvevő cég: Kwizda EUR 0,00 tól shipping time 1-2 weekdays
Felvevő cég: Phönix EUR 0,00 tól shipping time 1-2 weekdays
Felvevő cég: Posta EUR 5,50 tól Versanddauer k.A.
GLS EUR 4,40 tól shipping time 2-3 weekdays
DHL Express* EUR 9,90 tól shipping time 1 day

 

Szállítási költségek Németországba
DHL standard EUR 6,82 tól shipping time 2-3 weekdays
GLS EUR 6,82 tól  shipping time 2-3 weekdays
DHL Express* EUR 9,90 tól shipping time 1-2 weekdays

 

Szállítási költségek Olaszországba
GLS EUR 8,80 tól  shipping time 2-3 weekdays
DHL Express* EUR 13,20 tól  shipping time 1-2 weekdays

 

Szállítási költségek Magyarországra
GLS EUR 8,80 tól shipping time 2-3 weekdays
DHL Express* EUR 13,20 tól shipping time 1 weekday

 

Szállítási költségek az EU-ban
Standard szállítás EUR 9,02 tól shipping time 2-8 weekdays
Expressz szállítás EUR 13,20 tól shipping time 1-2 weekdays

 

Szállítási költségek nem EU-s országokba
Standard szállítás EUR 13,20 tól shipping time 6-8 weekdays

 

Szállítási költségek világszerte
Standard szállítás from EUR 16,50 tól shipping time 6-8 weekdays

 

* Az expressz szállítás mindig díjköteles, még akkor is, ha a gyógyszerrendelés meghaladja a 60 EUR-t. Oldatok és könyvek nem küldhetők el a DHL Express szolgálattal.

 

A Remedia Homöopathie jelenleg 213 országba szállít homeopátiás gyógyszereket: 

Egypt
Equatorial Guinea
Ethiopia
Afghanistan
Albania
Algeria
American Samoa
United States Virgin Islands
Andorra
Angola
Anguilla
Antigua and Barbuda
Argentina
Armenia
Aruba
Azerbaijan
Australia
Bahamas
Bahrain
Bangladesh
Barbados
Belgium
Belize
Benin
Bermuda
Bhutan
Bolivia
Bosnia and Herzegovina
Botswana
Brazil
British Virgin Islands
Brunei Darussalam
Bulgaria
Burkina Faso
Burundi
Cayman Islands
Chile
China
Cook Islands
Costa Rica
Curaçao
Denmark
Democratic Republic of the Congo
Germany
Dominica
Dominican Republic
Djibouti
Ecuador
El Salvador
Ivory Coast
Eritrea
Estonia
Faroes
Falkland Islands (Islas Malvinas)
Fiji Islands
Finland
France
French Guyana
French Polynesia
Gabon
Gambia
Georgia
Ghana
Gibraltar
Grenada
Greece
Greenland
Great Britain
Guadeloupe
Guam
Guatemala
Guinea
Guinea-Bissau
Guyana
Haiti
Honduras
Hong Kong
India
Indonesia
Iran
Ireland
Iceland
Israel
Italy
Jamaica
Japan
Yemen
Jordan
Cambodia
Cameroon
Canada
Cape Verde Islands
Kazakhstan
Qatar
Kenya
Kyrgyzstan
Kiribati
Colombia
Comoros
Croatia
Kuwait
Laos
Latvia
Lebanon
Liechtenstein
Lithuania
Luxembourg
Macao
Madagascar
Malawi
Malaysia
Maldives
Mali
Malta
Morocco
Marshall Islands
Martinique
Mauritania
Mauritius
Mayotte
Macedonia
Mexico
Micronesia
Moldova
Monaco
Mongolia
Montenegro
Montserrat
Mozambique
Myanmar
Namibia
Nauru
Nepal
New Caledonia
New Zealand
Netherlands Antilles
Netherlands
Niger
Nigeria
Nicaragua
Niue
Norway
Austria
Oman
Pakistan
Palau
Panama
Papua New Guinea
Paraguay
Peru
Philippines
Poland
Portugal
Puerto Rico
Rwanda
Romania
Russia
Saint Kitts-Nevis
Saint Lucia
Saint Vincent and the Grenadines
Solomon Islands (Solomon Islands
Zambia
San Marino
Saudi Arabia
Sweden
Switzerland
Senegal
Serbia
Seychelles
Sierra Leone
Zimbabwe
Singapore
Slovakia
Slovenia
Somalia
Spain
Sri Lanka
South Africa
South Korea
Suriname
Svalbard (Spitsbergen)
Swaziland
Syria
Tajikistan
Taiwan
Tanzania
Thailand
Togo
Tonga
Trinidad and Tobago
Chad
Czech Republic
Turkey
Tunisia
Turkmenistan
Turks and Caicos Islands
Tuvalu
Uganda
Ukraine
Hungary
Uruguay
USA
Uzbekistan
Vanuatu
Vatican City (Holy See)
Venezuela
United Arab Emirates
Vietnam
Wallis and Futuna Islands
Belarus
Western Sahara
Central African Republic
Cyprus

Termékeink általában 1-2 munkanapon belül elhagyják a céget. Csúcsidőben (például karácsony előtt) a megrendelések feldolgozása kissé hosszabb ideig tarthat, de nem haladhatja meg a 7 munkanapot. 

A déli 12 óráig feladott expressz megrendeléseket ugyanazon a munkanapon eljuttatjuk a szállítóhoz. 

A Remedia webáruházban nincs minimális rendelési érték. 

Az EU valamennyi országába történő szállítás költségeit mi fedezzük, ha a gyógyszerrendelés a Remedia webáruházban meghaladja a 60 eurót. (Figyelem! Az olyan termékek, mint például könyvek, kiegészítők stb. nem képezik részét az ingyenes szállítást biztosító értéknek, itt a megrendelt gyógyszerek értékét vesszük figyelembe.)

Sajnos az expressz küldemények esetében nem tudunk biztosítani ingyenes szállítást. 

A szállítási és a számlázási címnek nem kell megegyeznie. Ha Ön ritkán található meg otthon, örömmel szállítjuk megrendelését az Ön által választott másik helyszínre. Ehhez kérjük, adja meg a kívánt szállítási címet a webáruházban a „Szállítási cím” rovatban.

A csomagokat azonban nem küldhetjük postai partnerekhez, átvevőhelyekre vagy postafiókokba. 

Jogi okok miatt a csomagot nem küldhetjük postafiókcímre, postai partnerekhez vagy átvevőhelyre. 

Természetesen, megrendelését közvetlenül tőlünk is átveheti:

SALVATOR Apotheke
Mag. pharm. Robert Müntz KG
Hauptstraße 4
AT-7000 Eisenstadt

Nyitvatartás: H–P 8.00–18.00 és Szo: 8.00–12.00

Személyes átvétel esetén természetesen nem számolunk fel szállítási költséget. 

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha megrendelése a szállítási visszaigazolás kézhezvételétől számított 5 munkanapon belül nem érkezett meg. Azonnal válaszolunk megkeresésére!

Ehhez használja kapcsolatfelvételi űrlapunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben az info@remedia.at címen, vagy hívja ügyfélszolgálatunk forródrótját:

+43 2682 622 20 66
(H–Cs 8–16 és P 8–14 óra között)

Elviekben a gyógyszerek nem cserélhető termékek, mivel ezeket törvény által előírt okok miatt visszaküldés után meg kell semmisíteni. Egyedi esetekben méltányosságból történhet visszavétel.

Végfelhasználóként Ön jogosult az áruátvételtől számított 10 napon belül olyan termékek cseréjére és visszaküldésére, mint például tokok, dobozok stb. Ez nem vonatkozik a 20,00 EUR alatti megrendelésekre.

Az árukat felhasználatlan állapotban és eredeti csomagolásukban kell visszaküldeni. Kérjük, tüntesse fel a panasz okát a szállítólevélen/számlán, és csatolja a panaszhoz.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a terméket bérmentesítve kell visszaküldeni, a visszaküldés költségei Önt terhelik. 

Ha átvételkor azt tapasztalja, hogy a csomag sérült, kérjük, azonnal tegyen panaszt a szállítónál, és végezzenek helyszíni kárfelmérést. Csak ebben az esetben tudjuk megtéríteni a keletkezett károkat.

Ha a küldemény hiányos, téves vagy sérült, elnézést kérünk a kellemetlenségért! 

Panaszával vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, hogy a lehető leghamarabb kielégítő megoldást találjunk. 

Ezt megteheti Kapcsolatfelvételi űrlap unkon keresztül, írhat nekünk e-mailt (info@remedia.at), illetve telefonon is kapcsolatba léphet velünk:

+43 2682 622 20 66
(H–Cs 8:00–16:00 és P 8:00–14:00 óra között)

Ha átvételkor azt tapasztalja, hogy a csomag sérült, kérjük, azonnal tegyen panaszt a szállítónál, és végezzenek helyszíni kárfelmérést. Csak ebben az esetben tudjuk megtéríteni a keletkezett károkat.

A választott fizetés típusától függően az összeget jóváírják (pl. számla) vagy visszatérítik (bankkártya). 

A postai úton történő szállítás nem károsíthatja a homeopátiás gyógyszereket.

A következő fizetési lehetőségeket kínáljuk:

Austria Banki átutalás, bankkártya, PayPal
Germany Banki átutalás, bankkártya, PayPal, azonnali átutalás
Hungary Banki átutalás, credit card, PayPal
Italy bankkártya, PayPal, azonnali átutalás
Slovakia bankkártya, PayPal, azonnali átutalás
France bankkártya, PayPal, azonnali átutalás
Spain bankkártya, PayPal, azonnali átutalás
Netherlands bankkártya, PayPal, azonnali átutalás
Belgium bankkártya, PayPal, azonnali átutalás

 

Az összes többi országban bankkártyás vagy PayPal fizetés közül választhatnak.

Bankszámla adatai – Ausztria: 

Raiffeisenbank Burgenland
IBAN: AT893300000001091909
BIC: RLBBAT2E
Bankszámlaszám: 1091909 BLZ: 33000

Kérjük, írja be rendelési számát a „Közlemény” mezőbe, hogy megrendelését megfelelően tudjuk azonosítani. 

 

Bankszámla adatai – Magyarország:

HUF Bank: Raiffeisenbank Sopron
Account: 12094002-00149315-00100000

A PayPalon keresztül történő fizetés az ügyfelek számára ingyenes. Az egyszeri regisztráció után a pénzügyi adatok a PayPal-nál tárolódnak, a fizetési információkat nem továbbítják nekünk. 

PayPal-on keresztül történő fizetéshez kérjük, használja a következő e-mail címet:

payments@remedia.at

Amikor regisztrál a weboldalunkon, elmentheti többek között számlázási és kézbesítési címét, és megnézheti korábbi rendeléseit és számláit. Ezáltal a jövőbeli megrendelések gyorsabban és könnyebben végrehajthatók.

Regisztrációs szolgáltatásunk célja, hogy a vásárlási élmény a lehető legkellemesebb legyen áruházunkban. 

Csomagküldő gyógyszertárként az osztrák jogalkotók köteleznek bennünket a születési idő lekérdezésére. 

Az Ön adatait természetesen szigorúan bizalmasan kezeljük, és nem adjuk tovább harmadik félnek. 

Az adatvédelemmel kapcsolatos részletes információkat az adatvédelmi nyilatkozatban találhat. 

A gyógyszerbiztonság törvényi garanciája miatt a név megváltoztatása az ügyfélszámlán nem megengedett. 

Ha meg akarja változtatni a nevét, kérjük, küldjön egy e-mailt az info@remedia.at címre.